Učenici

Podjela svjedodžbi - 2.D

E-mail Ispis PDF

svjedodzba 2Podjela svjedodžbi 2.D razreda biti će održana 27. lipnja 2014. godine u 11 sati u kabinetu Informatike.

Termini razrednih ispita u šk.god. 2013./2014.

E-mail Ispis PDF

Termini razrednih ispita u šk.god. 2013./2014. dostupni su za preuzimanje ovdje.

Termini popravnih ispita u ljetnom ispitnom roku šk.god. 2013./2014.

E-mail Ispis PDF

Termini popravnih ispita u ljetnom ispitnom roku šk. god. 2013./2014. dostupni su za preuzimanje ovdje.

Prikupljanje pomoći za nastradale u poplavama.

E-mail Ispis PDF

Par7883595 665705S0Drage učenice i učenici,
Gledajući situaciju u našoj zemlji i susjednim zemljama koja nas je sve zadesila, mislim da je jasno da je ovo prilika za  shvaćanje važnosti suradnje, tolerancije i solidarnosti.
Molim vas, uključimo se svi u prikupljanje pomoći za nastradale u poplavama.
Sve što mislite da će im trebati (voda, odjeća, gotova hrana i namirnice koje nisu  pokvarljive, higijenske potrepštine) donesite u školu u ured pedagoginje i psihologinje do petka 23. svibnja.
Prikupljene donacije proslijedit ćemo Crvenom križu.


Vaš ravnatelj
Želimir Vujić, dipl.ing.

Forum struke 2014.

E-mail Ispis PDF

6648-fsOve godine ponovno se održava Forum struke, u organizaciji Vijeća studenata veleučilišta i visokih škola Republike Hrvatske, pod pokroviteljstvompredsjednika Republike Hrvatske prof. dr. sc. Ive Josipovića, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Ministarstva socijalne politike i mladih, Ministarstva rada i mirovinskog sustava, Agencije za znanost i visoko obrazovanje, Agencije za mobilnost i programe EU, Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Grada Zagreba, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske udruge poslodavaca, Instituta za razvoj obrazovanja te Udruge hrvatskih srednjoškolskih ravnatelja.

Kao jedan od glavnih pokrovitelja, MZOS snažno podržava projekt kojem su glavni ciljevi povezivanje obrazovanja s tržištem rada te aktivno rješavanje rastućeg problema nezaposlenosti kod mladih. Na ovogodišnjem Forumu struke osim veleučilišta i visokih škola, sudjelovat će poduzeća i institucije iz Hrvatske i inozemstva, stoga Forum ove godine poprima i međunarodni karakter.

Ono što MZOS snažno preporučuje srednjim škola i učenicima jest dolazak na Forum struke, u svrhu upoznavanja učenika sa stručnim obrazovanjem, koje je jedan od stupova visokoškolskog obrazovanja te je sve relevantnije u kontekstu daljnjeg razvoja gospodarstva.

Ovogodišnji Forum struke održava se u periodu 11.-13.04. u Zagrebu u Košarkaškom centru Dražen Petrović – CIBONA.

Za učenike srednjih škola koji dolaze na Forum struke, a izvan Zagreba su, osmišljen je program jednodnevne terenske nastave, koja osim posjeta Forumu struke, uključuje i vođeni posjet Tehničkom muzeju te razgled Grada Zagreba. Za sve detalje možete se obratiti organizatorima na  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Stranica 13 od 16

Izvannastavne aktivnosti