Učenici

Škola budućnosti - pilot projekt Stemi-ja i Infobipa

E-mail Ispis PDF

23. veljače objavljen je popis 60 osnovnih i srednjih škola odabranih za sudjelovanje u pilot projektu Škola budućnosti (https://skolabuducnosti.stemi.education/). Među 29 srednjih škola našla se i Gimnazija Bjelovar. Projekt će trajati od ožujka do lipnja pod vodstvom prof. Mihaele Kelava.

Tijekom projekta, uključeni učenici će imati priliku učiti o umjetnoj inteligenciji, strojnom učenju, računalnoj obradi govornog jezika. U malim timovima bavit će se izradom chatbota koji će direktno doprinijeti ciljevima postavljenima od strane UN-a (https://sdgs.un.org/goals). Cijelo vrijeme učenici će imati podršku stručnjaka kroz platformu Answers, a najbolji radovi će u lipnju biti nagrađeni.

Pozivamo učenike koji bi se željeli uključiti da do 12. ožujka 2021. putem Teamsa pošalju prof. Mihaeli Kelava kratku motivacijsku poruku u kojoj će opisati zašto se žele uključiti u projekt. Poznavanje osnovnog programiranja u Pythonu je korisno i pomoći će da rad bude složeniji, ali nije nužno za uključivanje u projekt.

Važna obavijest - nastava na daljinu 15.9.

E-mail Ispis PDF

Poštovani učenici.

slijedom okolnosti u kojima razred i pojedini nastavnici naše škole moraju u samoizolaciju, a uzevši u obzir kratak vremenski rok u kojem možemo izraditi izmjenu rasporedu, sutra se 15. rujna nastava odvija online prema važećem rasporedu.

Sve informacije o daljnjem tijeku nastave očekujte u toku sutrašnjeg dana.

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Ažurirano: Ponedjeljak, 14 Rujan 2020 19:20

Upute za učenike prvih razreda

E-mail Ispis PDF

Poštovane učenice i učenici prvih razreda,
pozivam vas da se  u ponedjeljak 7. rujna u 10:00 sati okupimo svi na školskom dvorištu zajedno s vašim razrednicima uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.
Nakon upoznavanja svaki razred otići će sa svojim razrednikom u svoju učionicu.
Razrednici prvih razreda su slijedeći:
1. a Damir Maretić
1. b Manuela Šimek Martinić
1. c Katarina Beljan
1. d ( prirodoslovno-matematički razred ) Mihaela Kelava
1. e ( jezični razred) Iva Vidić


Vaš ravnatelj : Želimir Vujić

Raspored po učionicama

E-mail Ispis PDF

Poštovani učenici,

raspored po učionicama dostupan je ovdje.

Pravila ponašanja u virtualnim učionicama

E-mail Ispis PDF

Dragi učenici/ce,
s obzirom na novonastalu situaciju zbog COVID-a 19, cjelokupno školstvo će daljnji nastavak rada provoditi pohađanjem nastave u virtualnim učionicama sukladno odluci Ministarstva znanosti i obrazovanja. Napominjemo da naša škola radi prema našem rasporedu koji se izvodi u virtualnim učionicama za svaki pojedini razred, ali u slučaju poteškoća savjetujemo da učenici prate sve materijale koje objavljuje ministarstvo. Rad u virtualnim učionicama nije mjesto gdje ne postoje pravila i učenik može raditi što poželi, ne raditi zadano, stoga je potrebno istaknuti pravila ponašanja u virtualnim okruženjima. U virtualnoj učionici ćete raditi prema uputama vaših profesora. Virtualne učionice su mjesto za izvođenja nastave tj. odgojno-obrazovnog procesa stoga će svako kršenje biti sankcionirano sukladno odredbama Pravilnika o kriterijima za izricanje pedagoških mjera (Narodne novine br. 94/15, 3/17) i Pravilnikom o kućnom redu Škole. Navedeno ponašanje vrijedi i za izostanke s nastave. Ako unutar 24 sata ne budete aktivni u svojim virtualnim učionicama, roditelj/skrbnik je dužan opravdati izostanke za taj dan/dane. U slučaju bilo kakvih upita ili nejasnoća, dužni ste se javiti predmetnom profesoru. U nadi da ćemo ova situacija brzo završiti odgovornim ponašanjem svih nas, želimo vam zdravlja uz želju da ćemo uskoro raditi na uobičajen način.

Ravnatelj:
Želimir Vujić

Stranica 1 od 17

 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 

Izvannastavne aktivnosti