Natjecanja

Košarka - poluzavršnica (djevojke)

E-mail Ispis PDF

U Krapini je 7. travnja 2014. održana poluzavršnica natjecanja u košarci za djevojke. Ekipa Gimnazije Bjelovar osvojila je odlično 4. mjesto.

 

Ažurirano: Ponedjeljak, 14 Travanj 2014 22:25

Stolni tenis - poluzavršnica

E-mail Ispis PDF

Na poluzavršnom natjecanju iz stolnog tenisa za mladiće i djevojke održanom 20. ožujka 2014. godine u Dugom Selu, Gimnazija Bjelovar osvojila je 2. mjesto (mladići) te 2. mjesto (djevojke).


Ažurirano: Petak, 28 Ožujak 2014 13:01

Županijsko natjecanje iz kemije - rezultati

E-mail Ispis PDF

Županijsko natjecanje iz kemije održano je 13. ožujka u Gimnaziji Bjelovar. Neslužbene rezultate možete pogledati na poveznici NATJECANJE IZ KEMIJE '14.
Konačna lista poretka i popis učenika pozvanih na Državno natjecanje iz kemije biti će objavljeni na internetskim stranicama Agencije za odgoj i obrazovanje do 26.ožujka 2014.
Čestitamo svim natjecateljima i njihovim mentorima!

Naše rukometašice su prvakinje Županije

E-mail Ispis PDF

U školsko sportskoj dvorani srednjih škola u Bjelovaru 26. veljače održana je Županijska završnica u rukometu za djevojke srednjih škola. Naslov županijskih prvakinja osvojile su rukometašice ŠŠD »Mladost« Gimnazije Bjelovar. Pobjednice su izborile nastup na poluzavršnom natjecanju Državnog prvenstva skupine »Centar« koje će biti održano 4. travnja u Ivanić Gradu.

Čestitke našim rukometašicama i svim natjecateljicama turnira.

rukomet

Županijsko natjecanje iz kemije - pozivna lista

E-mail Ispis PDF

Poštovani učenici, pozivnu listu na županijsko natjecanje iz kemije za sve razrede možete preuzeti ovdje

Stranica 6 od 7

Izvannastavne aktivnosti