Pomozimo Mirku Lovriću

E-mail Ispis PDF

mirko lovricPoštovani,
šesnaestogodišnji Mirko Lovrić iz Bjelovara, učenik Turističko-ugostiteljske škole Bjelovar i igrač NK ''Bjelovar'', boluje od teškog oblika leukemije. Živi sa samohranom majkom. Trenutno se nalazi  u zagrebačkom KBC-u ''Rebro''. Potrebna mu je vaša podrška jer bez pomoći svojih sugrađana, ali i svih drugih koji su voljni uključiti se u humanitarnu akciju, teško će dobiti najveću bitku u životu. Upravo iz tog razloga, 7. prosinca 2013.(subota), organiziramo humanitarnu akciju pod nazivom ''Mirko-naš mali Messi''. Pokrovitelj humanitarne akcije je Grad Bjelovar.
Akcija se sastoji od dvaju dijelova. Od 17 do19 sati održavat će se nogometne utakmice u Školsko-športskoj dvorani u Bjelovaru, na kojima će nastupiti reprezentacija nacionalnih manjina Hrvatske, hrvatska nogometna reprezentacija veterana, kadeti NK Bjelovar, NK Mladost Ždralovi, ženska ekipa opće bolnice i ženska ekipa grada. Cjelokupan program vodit će gospodin Dražen Kocijan-Kocka. Navečer će u KLUB-u nastupiti pet bjelovarskih izvođača: Blockbuster Unplugged, Big Band Gimnazije Bjelovar, Schism, Panonija Band, te Kisses of fire. Početak nastupa je u 21 sat.
Ovim putem pozivamo Vas da, ukoliko ste u mogućnosti, donacijom pomognete u liječenju ovog malog borca. Broj računa u Zagrebačkoj banci na koji možete uplatiti novac za pomoć jest: HR3823600003510144021.
Unaprijed Vam zahvaljujemo i radujemo se Vašem dolasku na utakmice i koncert!

                                                                                  Organizacijski odbor
                                                                                ''Mirko-naš mali Messi''

Izvannastavne aktivnosti