Školsko ekipno natjecanje iz matematike

E-mail Ispis PDF

U ponedjeljak 25. siječnja 2016. godine u Gimnaziji Bjelovar je po prvi puta organizirano ekipno natjecanje iz matematike. Sudjelovalo je 16 ekipa, tj. 64 učenika. Svaka ekipa je sastavljena od četiri učenika, najviše dva učenika iz četvrtog razreda i barem jedan učenik iz prvog ili drugog razreda.
Prvo mjesto zauzela je ekipa čiji su članovi Luka Rasinec 4.a, Matej Šćurić 3.d, Ivan Holiček 3.d i Karlo Oremović 1.d. Rezultatima smo zadovoljni i pohvaljujemo sve vrijedne učenike koji su sudjelovali na ovakvom natjecanju. Nekoliko najboljih ekipa odlazi 12. ožujka u Viroviticu na njihovo ekipno natjecanje, a nadamo se i Državnom ekipnom natjecanju koje se svake godine održava u Puli.
Zahvaljujemo  ravnatelju Želimiru Vujiću koji nam je omogućio realizaciju natjecanja, svima koji su pomogli u pripremama za natjecanje i učeniku Matku Meštroviću koji je naš događaj dokumentirao s puno lijepih fotografija.


Profesori mentori naših ekipa su prof. Blanka Iličić, prof. Ljiljana Sušak, prof. Manuela Šimek Martinić i prof. Mirta Đurašević. Najbolje ekipe su:
1.    Luka Rasinec 4.a, Matej Šćurić 3.d, Ivan Holiček 3.d, Karlo Oremović 1.d
2.    Bruno Predojević 4.d, Borna Emić 4.d, Lucija Glazer 3.a, Luna Fofonjka 1.d
3.    Filip Zgorelec 4.d, Mislav Šunjo 4.d, Borna Rajković 3.d, Lovro Brzović 2.d
4.    Marija Šiprak 4.b, Hrvoje Despetović 4.b, Igor Bosanac 3.a, Anja Grgec 2.b
5.    Laura Miletić  4.d, Barbara Valinčić 3.a, Lara Brusač 2.d, Vana Glumac 1.d
6.    Matija Kovačić 4.b, Damjan Muhar 3.d, Lorena Cvetković 3.d, Sara Žitnjak 2.d


Mirta Đurašević, prof. matematike

Izvannastavne aktivnosti